torstai 31. tammikuuta 2013

Toiseksi viimeinen neuvola rv 37+5

Tekisi niin mieli kirjoittaa jo, että viimeinen neuvola. Mutta ei. Täällä sitä vaan tarvotaan yhtenä kappaleena vielä pari viikkoa. Mitään ihmeellistä ei tälläkään kertaa ollut missään arvoissa, eli kaikki on edelleen hyvin ainakin niiltä osin.

Mitat

Paino +100 g viikossa (+1400 g 2 viikossa)
Sf 34 cm (32,5 cm)
Pissa - (-)
Verenpaine 120/80 (122/85)
Tarjonta rt (rt)
Syke 145-160 (130-150)

Lonkat ovat olleet nyt todella kipeät öisin. Nukkumisasentoja kun ei ole enää kuin se tasan 2, siis molemmilla kyljillä vaihdellen. Viime yönä heräsin siihen kun lonkkaa ja jalkaa särki aika tavalla. Käänsin kylkeä toivoen helpotusta, vain huomatakseni että toinen lonkka oli vieläkin kipeämpi. Ei auttanut kuin nousta ylös jaloittelemaan ja istuksimaan. Tätä siis edessä vielä pari viikkoa. Great. 

Suunnitelmia

Viimepäivät ovat kuluneet tulevaa lastenhuonetta suunnitellessa. Muutamme siis entisen varastohuoneen lastenhuoneeksi, jotta saamme lapset samaan kerrokseen nukkumaan meidän kanssa. Maalit on valittu ja sisustustarra päädytty liimaamaan seinään. Vaatekaappi ja lelujen säilytyskaappi on valittu Ikeasta ja on vain hakua vailla. Ainakin omassa päässä suunnitelma näyttää kivalle, mutta saa nähdä millainen siitä tulee. Vielä pitäisi jostain etsiä lastenhuoneen valaisin, joka on ollut ikuisuusongelma tässä talossa. En vain tykkää oikein mistään versiosta. Tahtoisin kuitenkin, että valotehoa siinä olisi, ei siis mitään plafondityylistä (YÖK!) ja saisi olla väriäkin. Ja mielellään limenvihreää :D

Ja olisihan minulla aikaa toteuttaakin tätä projektia jonkun verran, mutta hieman arveluttaa nousta tikkaille maalaamaan. Olen kerran tullut alas tikkailta 1,5 m korkeudesta, mutta nyt raskaana ollessa sitä ei todellakaan tahtoisi toistaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti