lauantai 26. tammikuuta 2013

Haaste!

More Than Welcome -blogin Silmu heitti minua haasteella piiitkä aika sitten. Täytyy tunnustaa, että olin jopa jo vähän unohtanut tämän. Onneksi vastasin tähän, koska minulle tuli niin hauskoja juttuja mieleen miettiessäni vastauksia ja muistellessani menneitä. Kiitos Silmu!


1. Mikä on parasta mitä sinulle on tänä päivänä tapahtunut?

Nukuin epätavallisen pitkään, melkein kuuten asti ja vain yhdellä vessatauolla <3

2. Kuka tai mikä sai sinut viimeksi hymyilemään?

Esikoinen, aina. Mahtava innostus pienellä miehellä pienistä asioistakin. Kadehdittavaa! Viimeisin tokaisu mikä tuli mieleen: "Äiti, minä en ole käynyt kuussa" katsellessaan kaihoisasti taivaalla möllöttävää valopalloa. Veisin sinut kyllä sinne jos se olisi mahdollista, rakas <3

3. Kuvakysymys: Jos pääsisit tältä istumalta minne tahansa maailman kolkkaan helposti ja vaivattomasti, minne menisit/matkustaisit? (tässä kohtaa unohdetaan kaikki rajoitteet, lapsenhoidot, yms..) Jos mahdollista lisää tähän kohtaan kuva paikasta, jonne menisit.

Uusi Seelanti tai Australia. Vain ja ainoastaan sen takia että sinne on niin pitkä matka. Lähes vuorokauden kestävä lentomatka vaihtoineen vaatii ehkä liikaa koko porukalta lähteä edes yrittämään. Thaimaan suoralento 11 h vielä menetteli! Ja ilman lapsia en kyllä matkaan lähde.


Great Barrier Reef, Australia

Moeraki Boulders, New Zealand
Tähän on pakko vielä linkittää kuvakavalkadi paikoista joihin mihin tahansa lähtisin!

4. Jos olisit eläin, mikä eläin olisit? (ja perustelu halutessasi)

Kissa minä haluaisin olla, mutta luultavasti olisin norsu! Perustelut wikipediasta: "Aasiannorsut saavat poikasia vain joka neljäs vuosi ja huonoissa olosuhteissa vielä tätäkin harvemmin. Norsut kantavat poikasiaan kaikista nisäkkäistä pisimpään, eli jopa yli kaksi vuotta."

No ok, en minä ehkä kahta vuotta tätä vauvaani ole vielä hautonut, mutta pitkälle aika on tuntunut joka tapauksessa :)

5. Juhlapyhiä on vuoden mittaan monenlaisia - mikä on suosikkijuhlapyhäsi? Entäs onko sinulla perinteitä liittyen tähän suosikkijuhlapyhään?

Pakko vastata, että jouluhan se on. Silloin yleensä ollaan koko perheen, isovanhempien ja sisarusten kanssa saman katon alla. Harvinaista herkkua, josta pitää nauttia :) Perinteenä meillä on aattoaamun joulupuuro rusina- tai sekahedelmäkeiton kanssa. Ja ne muut asiaakuuluvat sauna ja syöpöttely :)


6. Suosikkiurheilulaji tai mieleisin tapa harrastaa liikuntaa?

Yyh, tähän on vaikea vastata. Kävely on se laji mitä oikeastaan ja ainoastaan olen esikoisen odottamisesta asti tehnyt. Puiden pilkkominen on kyllä toisaalta tosi kivaa! (onko se vähän outoa...?)

7. Luettele neljä asiaa, jotka ovat elämässäsi oikein hyvin ja joihin olet tyytyväinen.

Perhe, koti, terveys, talous. Tylsiä perusasioita, mutta niin tärkeitä oman onnellisuuden takaajana :)

8. Lempijuoma kaikista maailman juomista...

Apua, tää on vaikea! Riippuu tosi paljon missä ja milloin. Mikään ei voita Pina Coladaa (olen älytön kookos-fani!) etelässä rannalla, mutta ei se kotona maistu yhtään millekään. Hyvän ruoan kanssa juhlissa joku Pinot Noir, mutta tavallisesti arkena piimä!


9. Jos sinun pitäisi vaihtaa nimesi, mikä olisi uusi nimi ? Perustelutkin voit kertoa, jos haluat.

Ei nimi naistakaan pahenna :) Nykyinen nimeni on jo niin iso osa identiteettiäni, että vaikea siitä olisi luopua. Ehkä tämä Helmiina tai Wilhelmiina voisivat olla seuraavaksi mieleisiä, koska muistuttavat omaani.

10. Paras lomamuisto?

Voi niitä on monia! Mutta ehdottomasti joku niistä reissuista, jolloin esikoinen on ollut jo mukana reissaamassa. Hän tykkää todella paljon lähteä lentokoneella reissuun ja olla hotellissä yötä. Kaikista yllättävin "lomamuisto" ehkä on kuitenkin se kerta, kun lähdimme tyttöporukalla Tallinnaan laivalla. Yllättäen mies olikin minua perillä vastassa kukkapuskan ja sormuksen kera! Päivämäärä oli 11.11., eikä hän halunnut jättää sitä käyttämättä <3.


11. Kuvakysymys: Liitä tähän kohtaan vastaukseksi kuva, joka saa sinut hyvälle tuulelle. Kerro vielä miksi kuva saa sinut hyvälle tuulelle


Tämä kuva on otettu Thaimaan reissulla Bamboo Islandilla. Venematka on yksi parhaista lomamuistoista mitä meillä on. Aina katsellessani näitä kuvia voin yhä tuntea auringon lämmön ja valon kasvoillani. Ja esikoisen riemun näitä kuvia ottaessa. Yksi parhaista esikoisen kasvokuvista on otettu tällä samalla rannalla. On niin velmu ilme! <3

Itsekkäästi jätän tämän haasteen tähän, enkä laita sitä eteenpäin. En vain keksi järkeviä kysymyksiä tällä hetkellä :)
4 kommenttia:

 1. Ihania kertomuksia! Ilahduin täällä flunssassani, kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3

   Voi että, vieläkin flunssa vaivaa :/ Saisi alkaa jo hellittämään, onhan tässä loppuraskaudessa ihan riittävästi haastetta jo pelkästään olla vaan, saati flunssaisena...

   Poista
 2. Ihana tuo "melkein kuuteen asti ja vain yhdellä vessatauolla". :D Itsekin olen samanlaisista öistä kauhean onnellinen - raskaus näköjään opettaa arvostamaan pieniä asioita...

  Jaksamista kotona kökkimiseen! Kai tätäkin aikaa vielä joskus kaipaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elämän pieniä iloja <3 Suurimpia kärsimättömästi odotellessa :)

   Poista