tiistai 22. tammikuuta 2013

Äitiyslomalaisen päiväohjelmaa

Kuten edellisestä postauksestä voi päätellä, ollaan ainakin täällä aika turhautuneita ja kärsimättömiä tähän odotukseen. Ja varsinkin kun päiviin kertyy valveilla olo tunteja työpäivää huomattavasti enemmän, niin kaiken tekeminen ja toistaminen alkaa maistua jo puulle. Nyt niitä tunteja on päivässä, joita olisi kovasti toivonut olevan kun oli vielä mukana työelämässä. Saisikohan näitä jotenkin laitettua jemmaan tulevaan varten :)
Sunnuntaina oli aivan mahtava ilma lähes koko päivän. Kävimme esikoisen kanssa vähän treenaamassa luistelua läheisellä luistelukentällä. Vielä ei kovin kauaa jaksettu olla luistimilla, mutta jääkiekon pelaaminen oli SE juttu! Samalla räpsin pari maisema kuvaa auringon kera mieltä lämmittämään, kun ei tuo kovin montaa kertaa talvessa näyttäydy näillä leveysasteilla.

 Mikä parasta, ei sisällä tarvitse enää päivällä keinovaloja kun ikkunasta pääsee jo riittävä määrä sisätiloihin <3.

Kaikenlaista projektia on tekeillä, saisi vain yhden vietyä loppuun ennenkun mielenkiinto lopahtaa ja pitää aloittaa uusi. Toisaalta, taitaa olla aivan sama mistä päästä näitä hommia teen, kun onhan tätä aikaa. Täällä on siis pesty vauvan vaatteita (lisää), neulottu sukkaa, ostettu ja pesty pussilakanakangas, kaivettu ompelukone esille valmiiksi... :) 


Vauvan pieniä bodyjä (56-62 cm) olikin kertynyt aikamoinen määrä, yli 20 kpl. Vielä on muutama pussi tsekkaamatta esikoisen perintöjä, eli sieltä taitaa tulla vielä lisää. No eipä ainakaan tarvitse olla koko ajan pesuhommissa, vaikka vauva sattuisikin pulauttelemaan tavallista enemmän (toivottavasti ei sentään!). Myös lämpimiä toppa/fleecehaalareita on näköjään kertynyt useampi malli samaa pientä kokoa. Ei taida vaan tulla käyttöä ihan jokaiselle ennenkuin jäävät pieniksi.

Huomiselle on suunnitteilla esikoisen kanssa jotain puuhaa. Ainakin kirjasto- ja kauppareissu kuuluu ohjelmaan. Ja ehkä hieman hiihtoa (en minä, en voisi kuvitellakaan enää tämän mahan kanssa! :D). Tulisipa vain yhtä ihana auringonpaiste kuin kuvissa!

3 kommenttia:

 1. Voi hitsit, hirveesti vaatteita!! Mä jo tuolla kyselinkin että paljonko ihmisillä on mut ei oo kukaan vastaillu varsinaisesti. Tulee tunne että riittääkö meidän vaatteet, ja paljonko niitä oikeesti tarviikaan??? IIIK! T. Orvokkitukka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja varsinkin tuo 56 cm on semmonen koko, että se voi mennä hyvinkin nopeeta pieneksi jos isomman puoleisen vauvan sattuu saamaan :D Eihän se vauva kyllä näitä vaatteita periaatteessa kauheasti likaa, että yhdellä ja samalla vaatekerralla pitäisi se päivä pärjätä. Mutta tapauskohtaisesti :)

   Poista
 2. Sitten viime kerran mä oon taas käynyt tyhjentelemässä kirppiksiä ja ostelemassa lisää, ja parhaillaankin taas pesukone hyrskyttää :D Nyt alkaa riittää.. Jos mä vaan päätän niin? :) Viimeksi meillä oli monta hyllyllistä kun kerta saatiin sukulaisilta ilmaiseksi kassikaupalla, ja huomasin kyllä senkin että käyttämättä jäi monikin, että ihan liikaa oli. Taas se luksaationkin riski että sekin mahdollisuus on että jäävät nämäkin KAIKKI käyttämättä. Toivon hartaasti että ei tällä kertaa.. :( Olen halunnut nimenomaan ostaa 50-56cm vaatteita, haluan uudelle ihmiselle ihan sopiviakin vaatteita <3 Meillä puklailtiin kyllä reippaasti ja kakattiin myöskin useasti päivässä, joten onhan se hyvä ettei sit tarvi olla koko aikaa pyykkäämässä välttämättä. T. Orvokkitukka

  VastaaPoista