lauantai 27. lokakuuta 2012

Masu liikkuu ja rv 24+0

Eilen illalla unille mennessämme pieni masukkimme innostui vallan riehumaan. Tuli potkua ja nyrkkiä ihan urakalla joka puolelta. Piti oikein itsekin kurkata katsomaan masua, että mitä siellä nyt oikein tapahtuu. Tottakai ääneenkin siitä siinä ihmettelin ja naureskelin, ja sain loppuperheenikin tuijottamaan lumoutuneena masun liikehdintää. Esikoinen ei oikein tainnut osata sanoa mitään, kun katsoi vain ihmeissään äidin masun eloa. Kyllä tuli mentyä unille todella hyvin mielin ja nukuinkin ihan hämmästyttävästi koko yön ilman yhtään heräämistä tai pisutaukoa! Mahtavaa <3

Yksi uusi oire minkä huomasin eilen tulleen ihan salakavalasti. Nimittäin rasvan puute hiuksissa, naamassa, nenässä, silmissä... Tukkaa en ole nyt meinannu muistaa pestä pariin viikkoon, kun se ei yhtään rasvoitu. Tuntuu koko ajan ihan vastapestylle. Naama on aivan loistavassa kunnossa, tosin muutama yksittäinen finni yrittää sinnikkäästi kaivautua nahkan alta ulos. Mutta siis selkeästi vähemmän kuin tuossa alkuraskaudessa. Nenä on se ikävin. Se tuntuu kovin tukkoiselle ja karstaiselle vaikka nuhaa ei ole. Ja siis kuivalle. Unohdin ostaa eilen töistä tullessa jotain kostutusliuosta, joten kait se on vaan kärsittävä vielä viikonlopun yli jos en asiakseni jaksa lähtee sitä ostamaan. Viime raskaudesta muistan kärsineeni tuosta samasta ärsyttävästä oireesta, ja silloin käytin ihan perus Ceridalin ihoöljyä vaivaan. Ja se toimi ihan hyvin ja on edullisempaakin kuin varsinaiset nenään tarkoitetut sesamöljysuihkeet. Ja monikäyttöisempikin! (kuulemma voi vaikka hieroa välilihaa ennen alatiesynnytystä :D)

Mutta siis lauantai ja 24+0, taas yksi viikko lähempänä synnytystä! Ihanan raikasta lauantaipäivää kaikille! Täällä on mittarissa -12 °C ja auringonkin lupaillaan ilmestyvän taivaalle jossain vaiheessa. Esikoinen oli eilen aivan täpinöissään lumesta ja toistelikin kymmenkunta kertaa "Äiti, minä rakastan lunta!" Jospa sitä jotain lumileikkiä pystyisi tänään vielä kehittämään ennenkuin lumet taas hetkeksi sulavat :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti