torstai 25. lokakuuta 2012

Odottavan aika...

.. on PITKÄ! Tuntuu, että positiivisesta raskaustestistä on jo ikuisuus. Varhaisultra oli jo kun kesä oli "parhaimmillaan" (siis olisi ollut jos olisi ollu hyvä kesä). Nt-ultra, rakenneultra käyty. Pari neuvolaa, käyty. Nyt ei ole enää mitään mitään odottaa kuin SE laskettu aika. Ja sinne on vielä 114 päivää, eli 3 kuukautta ja 22 päivää. Laskin tuossa viime yönä taas kukkuessani, että työpäiviä on jäljellä 42, tämä päivä mukaan lukien ja juhlapyhät pois laskien. Se ei sinänsä kuulosta paljolle, mutta kun teen vain 4 päivää viikossa töitä niin onhan siinäkin vielä 11 viikkoa ja huominen. Apua, niin pitkään!

Esikoisesta olin kotona sen lähes sallitun 3 vuotta. Tälleen jälkikäteen ajateltuna se aika meni todella nopeasti. Mitään pitkästymistä ei kyllä koskaan ehtinyt käymään kun aina oli jotain tekemistä. Ja aikaa riitti silti lapselle ja vähän kotihommillekin. Nyt töissä käydessä aika ei tahdo riittää kotitöihin, ja liian vähän lapsellekin. Suurin osa ajasta menee rahaa hankkiessa ja työmatkoissa. Ja kuka sitä minunkin työpanostani töissä arvostaa, ei ainakaan työnantaja. Onneksi olen liian onnellinen tästä raskaudestani, että antaisin moisen yksityiskohdan masentaa itseäni :). Kaikki tämä on taas vahvistanut aiettani olla kotona taas se sallittu 3 vuotta. Tai ainakin niin lähelle kuin mahdollista taloudellisesti. Työt eivät odota juuri minua tekijäkseen, mutta lapselleni minun kotona vietettämäni aika on ainutlaatuista. Ja siellä palaute tulee välittömästi, oli se hyvää tai kiukkuisempaa. Siis paljon palkitsevampaa!

Voi että tahtoisin jo saada pienen ukkelin nuuskittavakseni. Tässä 4 vuoden aikana on jo melkein ehtinyt unohtaa sen ihanan vauvan tuoksun <3. Ja niitä kiireettömiä vauva-arjen päiviä.. Ehkä aika kultaa muistot, ehkä toinen lapsi ei olekaan niin helppo kuin ensimmäinen. Aivan sama, sitten minulla on yksi ihana syy lisää miksi elää!

3 kommenttia:

 1. Voih, ihan kuin omista aivoistani <3 ja munkin mielestä kesästä on ainakin kuus vuotta! Toki haaveilen vauvasta mutta toisaalta en haluais ett aika menee yhtään nopeempaa,vois vaikka pysähtyä tähän hetkeksi! Kaikki on nyt niin hyvin, ja olokin on hyvä ja kaikkee. Ja sit mä en enää ikinä saa kokea tätä, olla raskaana. Tää on toinen ja meidän viimeinen :( Onneksi mulla on noita käyntejä kuitenkin, niitä aina kyllä kieltämättä odottaa kuin kuuta nousevaa ja laskee päiviä :) pitääkin muuten seuraavaksi ottaa ja laskee noi omat jäljellä olevat työpäivät! Eiku hei, oliko meillä samikset vieläpä? T. Orvokkitukka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, niinhän se taisi olla! Eli 11 viikkoa sinullakin vielä, työpäiviä taitaa olla vähän enemmän :)

   Poista
 2. Juu mulla on työpäiviä nyt 44 jäljellä tai ehkä yksi vähemmän jos pystyn pitämään esim itsen.pvän jälkeisen perjantain joustoina vapaana :) T. Orvokkitukka

  VastaaPoista