lauantai 20. lokakuuta 2012

Jalat tulessa maagisen rajan yli

Jalkaosa

Näyttää ihanalle! Tahtoo myös!
Jalat. Niitä kuumottaa lähes koko ajan. En yhtään muista oliko edellisessä tämmöistä. Tuntuu koko ajan kuin kävelisi tulisilla hiilillä. Eipä kyllä palellakaan, joten sinänsä ei passaa valitella. Töissä pitkiä aikoja seisominen ei oikein tunnu kivalle, mutta istuminenkaan ei hirveästi oiretta helpota. Pitäisi vissiin töissäkin heittää oikosikseen lattialle jalat kohti kattoa säännöllisin väliajoin (kun eihän meillä mitään sohvaa tms. tietenkään ole). Sinne vain asiakkaiden sekaan pötkölleen! Iltaisin on ihana mennä vaakatasoon ja hieroa jalkoja vastakkain, tuntuu suorastaan taivaalliselle! Parempaa kuin... :) Ja ei muuten voi pitää öisin peittoa jaloilla ollenkaan etteivät raukat paistu, vaikka muu keho kyllä peiton vaatii.

Maaginen raja -osa

Tänään on sitten 23+0, taas eräänlainen maaginen raja ylitetty! Näillä viikoilla syntyneistä pikkuisista voi jopa puolet selvitä. Kerrassaan ihmeellistä, että tuommoinen puolikiloinen ihmisenalku voi olla niin sitkeä, että selviää kohdun suojan ulkopuolella. Kiittäminen tästä tietysti on kehittyneen lääketieteen ja työlleen omistautuneen henkilökunnan. Tekevät kyllä aivan mahtavaa työtä, täytyy sanoa!

3 kommenttia:

 1. Onnea maagisen rajan ylityksestä! Minä tuun muutaman päivän perässä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ne päivät vaan vähenee, vaikka tuntuu ettei aika etene millään :)

   Poista
 2. Täällä kans jalkapohjien kuumotusta, suorastaan polttelua, ja iltaisin oikeastaan vaan! Maagiset rajat ne vaan paukkuu <3 rv 23+4 :) T. Orvokkitukka

  VastaaPoista