perjantai 6. kesäkuuta 2014

"Rumpujen pärinää"

"S-Koriongonadotropiini      Tutkimus on valmistunut, mutta lähetteen tekijä ei ole vielä kuitannut sitä"

Siinäpä kidutusta kerrakseen. Tulokset valmiina, mutta hähhäähää, etpäs näe niitä ennen lääkäriä!! Niin lähellä, mutta kuitenkin ikuisuuden päässä. Lopulta, kun lääkäri ei soittanut sovittuun aikamäärään mennessä, soitin itse klinikalle, ja siellä etsivät lääkärin jostain kiireiden keskeltä langan päähän. Ja tulos: 352 IU. Ei ihan sitä mitä toivoin, mutta kuulemma turvallinen lukema silti (molemmista pojista yli 800, tosin päivää myöhemmin mitattuna muistaakseni). Varhaisultra varattuna 24.6., jos siis sinne asti päästään! Jalat nyt vaan topakasti ristiin, että pikkuinen pysyisi kyydissä. Unohdin ihan vallan kysyä jatketaanko Lugesteron lääkitystä, mutta taidan pistellä tuon loppupaketin puolikkaalla annoksella, että riittää pitempään. Vaikka eihän niillä enää pitäisi merkitystä olla.

Varovasti aloin kyllä jo iloita tästä uutisesta, vaikka aluksi tuntui etten uskalla. Kolmas lottovoitto, se vasta olisikin jotain <3

(Te ketkä tunnette minut oikeassa elämässä, voisitteko vielä säilyttää salaisuuden siihen asti että on oikeasti kerrottavaa?) :)

12 kommenttia:

 1. Onnittelut, kyllä tuo lukema mun korvaan kuulostaa ihan normaalilta ( vaihteluväli on niin suuri). Uskonatonta ja ihanaa, että teilläkin onnisti näin pian!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mä en kyllä myös oikein pysty tätä käsittämään, lieneekö sen takia niin kovin epäileväinen olo koko ajan :D Ehkä mä tästä vielä "toivun" ja uskon tämän todeksi. Piti tietty heti mennä googlettelemaan noita muiden plussaus arvoja näillä viikoilla, ja ei tuo 352 tosiaan kyllä mitenkään pieni ole. Tästä alkoikin sitten seuraavat piinaviikot, eli odotus varhaisultraan. Huh.

   Poista
 2. Iiiik ihanaa!! ♥♥
  Ihan mahtava juttu. :) Nyt tarrasukkia matkaan pikkuiselle ja äidille onnittelu halaus. ♥

  VastaaPoista
 3. Iiih, ihanaa, nyt isommat ja rohkeammat onnittelut, ja toivotaan kaiken sujuvan hyvin!!

  VastaaPoista
 4. Hei ihan mielettömän mahtavan upeaa - onnea matkaan todella paljon <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Onnea kyllä tarvitaan :) kolmen viikon päästä taas viisaampia ja ehkä jopa levollisempiakin :)

   Poista
 5. Wau, nyt paljon tarrasukkia minäkin lähettelen! Kutkuttavaa ajatella,että sielläkin masussa on pieni matkustaja <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Eikös olekin hauskaa, että saisimme taas yhtäaikaa odottaa pieniä maailmaan :) (jopa lähes samalla ikäerolla :D)

   Poista
  2. No niinpä!!! Olisi ihan mahtavaa! :) Jännittää vaan hurjasti kun reilun viikon päästä on ultra eikä oikein mtn oireita nyt ollut. Kai se on normiakin,että oireet laantuu,mutta jännää on silti.

   Poista
  3. Hui, onnea matkaan :) Täällä vielä pari viikkoa ennenkuin pääsee tästä epätietoisuudesta, ainakin hetkeksi :D

   Mullakin kyllä kieltämättä oireet laantuneet paljon. Johtuvat varmaan ainakin osaksi tuosta keltarauhashormonin vähentämisestä. Tosin ei se olotila ennen ekaa raskaustestiä voinut kyllä johtua edes raskaudesta (tai ainakaan ennen ei ole alkanut oireet noin aikaisin), sen verran kamalaa se oli, että ennemminkin jotain hormonihoitojen jälkimaininkeja. Yritän olla turhaan panikoimatta, kun eihän sille mitään voi jos jotain kurjaa kävisikin...

   Poista