tiistai 2. lokakuuta 2012

Rakenteesta päivää!

Täällä on yksi onnesta soikea äiti kirjoittelemassa kuulumisia rakenneultrasta! Olen lähes sanaton (harvoin tapahtuu), ja tämänkin tekstin kirjoittamiseen on vierähtänyt varmaan jo vartti. No aloitetaanpa sitten mitoista :)

Lakimitta (BPD) 48,9 mm (20+6)
Vartalon ympärys (AC) 151,3 mm (20+3)
Reisiluu (FL) 33,1 mm (20+2)
Päänympärys (HC) 181,4 mm (20+4)
Painoarvio 351 g (20+2)
Sukupuoli poika

Mitoista saadun keskiarvon perusteella siis 20+3. Eli just eikä melkein :) Kaikki rakenteet, aivot, sydän yms. myös löytyivät ja sain merkinnän papereihin "normaali".

Pientä miestä naurattaa :)
Äidin masussa köllivä pieni mies osasi kyllä kietoa vanhempansa heti pikkukätösten ja -varpaidensa ympärille. Siellä se raapi päätää, availi suutaan kuin nauraakseen ja jopa vilkuttelikin ruutua tiukasti napottaville vanhemmilleen. Ei ollu itku kaukana tällä äidillä kun pieni nyrkki avaitui ja sulkeutui näyttäen hienosti joka ikisen sormiluun ruudulla. Ja ne pienet jalat... Aivan käsittämätön tunne. Suorastaan pursun halua saada vauvelin syliini. Toisaalta nyt ja heti, mutta se toive ei ole ehkä ihan viisas, antaa nyt pienokaisen vielä kasvaa tovi kohdun suojissa.

Siro 46 tulossa :)
Tämä ultra jotenkin konkretisoi tämän odotuksen lopullisesti. Kyllähän toki liikkeetkin ovat jo sitä tehneet, mutta että saa nähdä pienokaisensa oikeasti liikuskelevan... Käsittämätöntä!

Niin ja perätilassa ollaan, ainakin toistaiseksi. Esikoinen viihtyi ainakin rv 28 alkaen pelkästään  pää ylöspäin, joten saa nähdä miten tässä käy. Kätilö sanoi, että joiden naisten kohdun tai lantion muoto on sellainen, että vauvat mieluusti asettuvat tiettyyn asentoon. Lieneekö sitten kyse tästä kohdallanikin. Se jää nähtäväksi :)

Niin ja joko mainitsin, että olen onnellinen?! Siis onneni kukkuloilla! Happyy facee!!

Jahas, törmäsin ongelmaan kuvien lähettelyssä. Blogger kääntää kuvat sivuttain. Great. Yritin kääntää kuvia vastaavasti eri suuntaan, mutta silti kuvat latautuvat sivuttain. Ideoita?

Edit: sainpas kuin sainkin vihdoin kuvat oikein päin laiteltua, vaati vain monen monta kertaa vääntelyä ja kääntelyä...

2 kommenttia:

  1. Voi onnea! Ihana juttu ja ihanan onnellinen bloggailija siellä!

    <3 Tuo hyvä tuuli ihan tarttuu tännekin päähän !

    <3<3

    VastaaPoista
  2. Kiitos <3 Kyllä tätä kelpaa hehkuttaakin! :)

    VastaaPoista