maanantai 20. lokakuuta 2014

Aplikointia, aplikointia - pipoja ja pöksyt

Olen ostanut nuo aplikointiin tarvittavat kaksipuolisen liimakankaan ja tukiharson varmaan pari kuukautta sitten. Aloitus on vain lykkääntynyt, kun en ole uskaltanut ottaa niitä työn alle. Monta ohjetta olen lukaissut aiheesta, ja lopulta into oli jo kasvanut niin kovaksi että uskaltauduin hommiin tuossa aikaisemminkin jo julkaissussa tähtisetissä, siis mahdollisimman yksinkertaisesti. Ja kun annoin pikkusormen, niin se vei tietysti mukanaan ihan totaalisesti. Kivaa, helppoa ja ennenkaikkea yksilöllistä! Aplikointikuvia saa netistä kätevästi kuukkeloimalla "colouring picture/drawing xxx", jossa siis äksät korvataan sillä mitä halutaan aplikoida. Tähtien jälkeen uskaltauduin jo ihan oikeaan kuvaankin, jonka aplikoin Eliaksen housujen lahkeeseen.Kaavana sama Tikruliini kuin tähtisetissäkin.
Ja mitkäs ovatkaan sen helpompia toteuttaa kuin pipot ja niihin joku kiva pieni kuva! Olin joskus nähnyt (jossain) panda-aplikaation pipossa, joten sellainen idea tuli härskisti kopioitua. Tämän tein siis itselleni :)Eemeli halusi tämän kyllä itselleen :)

Batman-fanille tein synttärilahjan 4-vuotispäivän kunniaksi.Tiditiditiditidi - Bätmäääään!

Ja Lego-fanille tietysti Lego Ninjago -pipo 5-vuotissynttärilahjaksi.Tuima ilmeinen Ninjago

Tämän korvapipon lämpimällä fleecevuorella tein Eliakselle. Kaavat piirsin Kukikkaat Kuosit -blogin ohjeiden mukaan, ja tästä tuli kertaheitolla sopiva ja suloinen päänlämmittäjä. Näitä voisi kyllä tehtailla lisääkin!


5 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Iso kiitos :) Kyllähän näillä passaakin käyttää :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos :) Pingviinit ja pöllöt on kyllä mun suosikkeja, mutta ehkä sen voi näistä huomatakin :D

   Poista