keskiviikko 22. lokakuuta 2014

I love TISSIS

Kaikki Me&I -kutsuilla käyneet tietävät varmaan tissiksen eli tissitunikan. Tunikaa/mekkoa on ollut valikoimissa monella eri kaudella joko kietaisuversiona tai tavallisena päänylivedettävänä mallina. Itselläni on yksi, ruskea pitkähihainen päänylivedettävä kukka-aplikaatiolla oleva. Totesin sen hyvin käteväksi imettäessäni Eliasta, ja nyt jo alkuraskaudestakin sitä pystyi pitämään leggareiden kanssa vähän väljempänä asuna. Nyt kun olen lievästi ilmaistuna innostunut ompelemisesta, niin tottakai halusin tehdä itselleni nyt useamman. 

Joku aika sitten tilasin Pehemialta sikapussin kankaita, siis sikana säkissä 6 metriä kangasta hintaan 60 e. Tässä säkissä saapui metrin pala mielestäni susirumaa trikoota, joten otin sen käsittelyyn testatakseni tissiksen kaavaa, jonka olin muokannut Ottobren Loving -imetystopista (02/2009) ja Me&I:n valmiista ja sopivankokoisesta tunikasta. Ja kappas, kaavahan ei tarvinnut yhtään muokkausta vaan oli täydellisesti istuva heti ekasta versiosta!


Kankaan puolustukseksi on vielä sanottava, että se näyttää paljon paremmalle valmiina tunikana ja muutenkin luonnossa. Kehtaan siis käyttää tätä ihmisten ilmoillakin (kukkakuosi-kammoisena)!

Toisen tissiksen tein Pehemialta tilaamastani PaaPiin Siimeksessä -luomutrikoosta, jota olin ihaillut jo pitempään. Muutenkin nuo PaaPiin kuosit on vaan niin ihania <3


Kangas on paljon tukevampaa kuin aikaisempi trikoo, ja jotenkin todella vaan niin ihanan tuntuista ja pehmeää. Olen ihan in luuv!!


The Masu pääsee jo mukavasti esille tässä tunikassa. Trikoo on siitä kiva, että se joustaa riittävästi raskausmasullekin ilman erillisiä kaavamuutoksia, ja sopii myös tavallisellekin masulle raskauden jälkeen! Kaavaa muokkasin eniten tuosta etumuksesta varrettuna malleihin, eli lisäsin korkeutta etupalasiin pari senttiä enemmän. Pienirintaisella nimittäin tuppaa tisut pullahtamaan hyvin helposti ja varsinkin kumartaessa turhan esille tuossa Me&I -versiossa, eikä se ole kovin mukava fiilis kun tissiliivit (parhaassa tapauksessa!) vilahtelee tunikan takaa :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti