keskiviikko 7. marraskuuta 2012

Sairauslomalainen tonkii äitiyspakkausta

Selkä

Tuo viheliäinen selkä senkun vain kiukuttelee. Olen ollut nyt sairauslomalla viikon ja vielä jatkan tämän viikon loppuun. Onneksi se alkaa pikkuhiljaa tuntumaan paremmalta, ja antaa jopa liikkua ja kääntää kylkeä nukkuessani! Siis selkeästi voitonpuolella :) Ja tottakai kaiken huipuksi mahakin alkoi oikutella. Istupa siinä sitten vessanpytyllä selkävaivaisena ja.. noh eipä siitä sen enempää :D

Äitiyspakkaus

Äitiyspakkaus tuli viime viikolla. Oltiin esikoisen kanssa molemmat varmastin yhtä innoissamme paketista, ja tongimme kärsimättömänä paketin sisältöä läpi. Hassua miten tuo meidän tuleva isovelikin on niin innoissaan vauvasta. Ja vauvanvaatteista. Kilpaa ihasteltiin ihania pikkuvaatteita, joita paketista paljastui. Paljonhan siellä vaatetta kyllä on, ja varmasti suurinosa saa käyttöäkin. Ehkä nuo potkarit ei ole niin mieleen, mutta taisin minä niitä esikoisellakin parisen kertaa käyttää. Talvihaalari on taasen mielestäni todella ihana kuosinen, harmaanakin. Olisimme saaneet myös edellisen vuoden ihanan vaalean violetin haalarin kaveriltani, mutta päätin jättää väliin, kun ei tuo vauva taida noita haalareita puhki kuluttaa :) Kestovaipat tuskin saavat käyttöä, kun en minä edes käsitä miten niitä pitäisi käyttää. Mukana tuli joku kuorivaippa (?) ja lisäimu (neliönmallinen ?) joka pitäisi laittaa sinne vaipan sisään, täh? Taittelemalla kolminkerroin vai? :) Niin, ja sitäpaitsi esikoinen kakkasi vauva-aikana 6-7 kertaa päivässä, joten ei tämä laiska äiti kyllä jaksa semmoisia määriä vaippoja olla pesemässä. Liian mukavuudenhaluistako? Kyllä! Hattua nostan niille, jotka jaksavat kaiken tuon vaivan nähdä!


2 kommenttia:

 1. Ihanan näköistä! Odotan, että itsekin saan penkoa sen laatikon läpi. En ole kuitenkaan saanut vietyä neuvolalääkärin antama todistus sinne KELA:aan vielä kun haluan samalla sitten puhua rahahakemuksesta jonkun kanssa ja kaikki on ollut sen suhteen niin epäselvä. Pian kuitenkin, hoidan nyt asioita ensin, niin saan kunnolla nauttia ihanista vauvajutuista sitten.
  Itse hankin pari kestovaippaa jo ja ajattelin oppia niitä käyttämään tavallisten ohella. Säästää ne aina jonkun euron ja pyykkiä tulee varmaan muutenkin joka päivää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä ne kestot menisikin juuri tuolla tavalla kertojen ohella, ettei tulisi "painetta" olla pesemässä niitä koko ajan :) Itse olen todella huono tuossa pyykkihommassa ja voin helposti unohtaa pyykit koneeseen yön yli... Ehkä sen takia esikoisellakin on vaatteita yli oman tarpeen kun pyykkiä tulee pestyä tyyliin kerran viikossa :D

   Ne KELAn lomakkeet on kyllä keksinyt joku kapulakieleen erikoistunut. Piti itsekin raapia päätä parissa kohdassa, vaikka ei sinänsä mitään epäselvää hakemuksen teossa pitäisi ollakaan. Etköhän saa kaiken ajoissa valmiiksi, onhan tässä vielä aikaa! :)

   Poista