sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Vauvauutisia

Vauvauutisia 

Hassua, sain tämän viikonlopun aikana kahdet eri vauvauutiset. Eilen törmäsin entiseen työkaveriini. Aikaisimmin pidimme melko tiiviistii yhteyttä, ja esikoisemmekin ovat samanikäiset. Työpaikan ja asuinpaikan vaihdoksen myötä yhteydenpito on vähän jäänyt, joten viimeisimpiä uutisia häneltä en ollut kuullut. Hän on siis viimeisillään raskaana ja laskettuaika on tämän kuun lopussa. Toisen vauvauutisen kuulin tänään, työkaveriltani! Hän on ensimmäisen kolmanneksen ylittänyt ja todella innoissaan tulevasta. Hänen laskuettu aikansa taas menee huhtikuun loppuun. Tietysti onnittelin molempia, niinkuin pitääkin, ja niinkuin olen aikaisemminkin tehnyt, vaikka sydämeni olisi huutanut elämän vääryydestä ja olen tuntenut kateuden valtaavan koko sisimpäni. Mutta tällä kertaa kaikki oli toisin. Ensimmäistä kertaa elämässäni huomasin, että pystyin onnittelemaan aidosti ja oikeasti, ilman kateuden pistoa, edes pienintä. Huomasin, että olen oikeasti iloinen heidän puolestaan, ja toivon että kaikki heidän kohdallaan menisi hyvin. Onko tämä eheytymistä kohdallani? Tällä tavoinko toiset ihmiset tuntevat tuttujensa raskausuutisista kuultuaan? Onko minusta tulossa NORMAALI?

Viimeksi muuten meitä oli kolme yhtäaikaa raskaana työpaikassamme. Tässä välissä kukaan ei ole ehtinyt tekemään lasta, joten päädyimmekin arpomaan onko tulossa vielä kolmas uutinen lähiaikoina. Niinhän sitä sanotaan, ettei kahta ilman kolmatta :)

Vohvelikakku

Meillä nautitaan tänään iskän pyynnöstä kakun sijaan vohveleita. Okei, hieman huijasin, sillä halusin kuitenkin tehdä hieman juhlavamman jälkkärin kuin pelkät vohvelit. Kasasin siis vohveleista vohvelikakun. Väliin laitoin omatekoista omppuhilloa sekä rommi-rusinarahka-vispikerma-sekoituksen. Päälle raastoin vähän suklaata ja koristelin karkeista "ISI" kakun pinnalle. Päivän ateriaksi nautittu Burgundinpata onkin jo sulanut sopivasti, että pääsemmekin nyt kakun kimppuun!Onnellista isänpäivää kaikille oleville ja tuleville iseille! 

2 kommenttia:

 1. Aaah! Ihanalta näyttää tuo vohvelikakku! Nams!

  Ja jännä juttu muuten tuo kateudenpiston häviäminen. Minä olen huomannut nyt samaa, että samalla tavalla ei enää pistele.
  Toivottavasti se pisto ei enää koskaan palaa... mut palaahan se, kun aletaan toista toivoa... jos sitä ei sitten kuulukaan.

  Mut ihanaa kuulla, että sinusta on tulossa normaali ;)

  Ja mukavaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä luulen myös, että jos vielä kolmatta lähdetään (niinkuin on suunnitelmissa), niin kyllähän se kirpaisee jos saa taas monta vuotta yrittää. Ja jännä miten koskaan en ole ollut kateellinen varsinaisesti lapsista, vaan nimenomaan tuosta raskaana olosta ja raskautumisen helppoudesta. Olisihan se aivan mahtavaa jos onnistuisi helpommin meilläkin :)

   Ja kiitos! Vohvelikakku oli yllättävän makoisaa :)

   Hauskaa työviikon alkua sinnekin! Täällä myös palaillaan työelämään 1,5 viikon jälkeen... Blah!

   Poista