perjantai 21. helmikuuta 2014

Nyt lähti lapasesta...

Siis apua! Mä en oikeesti edes kehtaa tunnustaa miten paljon HERKKUJA olen leiponut ja ennenkaikkea syönyt viikon aikana! Viime perjantaina oli ystävänpäivä, ja tottakai "piti" leipoa jotain herkkua. Tuloksena nämä, kieltämättä herkulliset, ananas-kookossuklaaleivokset. 

Sitten tultiin mummolaan talvilomalle, ja taas piti leipoa, tällä kertaa ihan perus mustikkapiirakkaa murupohjalla ja tuorejuustotäytteellä. Sitten tuli käymään vieraita, ja leivoin marianne- ja salmiakkisitruunamuffinsseja sekä savulohipiirakkaa. Sitten tuli taas (eri) vieraita, tällä kertaa tarjottiin näitä Peanut Butter Cup -muffinsseja. 

Vaihdettiin mummolaa, ja taas syötiin ihanaa omenapiirakkaa ja taivaallisen hyvää Mokkaunelma-jäätelöä. Tuli veljen tyttöystävän synttärit, ja taas leivottiin ja syötiin. Lyhyellä varoitusajalla väsäsin tällaisen "pienen" täytekakun appelsiini-suklaamoussella. Ja eihän sekään pahaa ollut! 

Mä en ole uskaltautunut edes vaa'alle, enkä kyllä aiokaan ennen kuin ollaan oltu taas kotona muutama päivä normaalilla ruokavaliolla! Ihan hirveetä, mä en tahdo luopua näistä kapeista mitoistani, joissa vaatteet mahtuu päälle vaivatta. Mistä motivaatio, mistä into!? Taidan vaan tarvita riittävän hyvän syyn kieltäytyä herkuista kun pelkkä "oma" motivaatio ei taida vaan riittää... Huoh!

Huomasitte varmaan, että aktivoiduin päivittämään leipomisblogiani piiitkän tauon jälkeen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti