keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Arpajaispalkinto


Huh. Mistähän edes aloittaisi. Viime vuonna podettiin miehen kanssa melkoista "rakennuskuumetta". Selailtiin vapaita tontteja, ja haaveiltiin. Ja lopulta pistettiin kunnalle tonttihakemus sisään, vähän niinkuin huvikseen. Tonttien jakoperuste oli siis arpominen hakijoiden kesken.

Tästä on siis jo aikaa pari kuukautta, ja asia oli päässyt jo elämässämme taka-alalle. Posti toi eilen aamulla muistutuksen asiasta tontin lunastusohjeiden muodossa. 
Selvää tässä tilanteessa on vain se, että kaikki on erittäin epäselvää. Oman kodin myynti? Muutto toiselle paikkakunnalle? Rakennusurakka? Työpaikka? Haaveet kolmannesta? Öööööö......??? Halutaanko me tätä oikeasti?!

9 kommenttia:

 1. Wau, Onnea :) Hieno juttu, vaikkakin varmasti pohdittavaa riittää nyt paljon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! En kyllä oikeasti tiedä onko tämä hyvä vai huono juttu. Ihan hirmuinen stressi ainakin tuli! :D

   Poista
 2. Oih vau onnea, minne muuttaisitte siis??

  Ps. Laitoin muuten tänään sydänpyllyihin kolme pipoa myyntiin, kun laitoin muitakin myyntejä fb:n kirppiksille. pitää kattoo sitten, kun tulee isompi kasa miikkareita niin voin kokeilla myydä uudelleen blogissani :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Sehän se tässä onkin mikä eniten mättää... Tontti sijaitsee kävelymatkan päässä mummolasta, eli tosi kaukana nykyistä kotia. Me viihdytään tosi hyvin nykyisessä kunnassa, mutta kun siellä meillä ei ole oikeastaan KETÄÄN jonka luokse lapset voisi jättää hoitoon. Eli turvaverkkoa vailla täysin :/ Mummolan vieressä tämä korjaantuisi, mutta mites sitten muut asiat :( Huh, mie romahan!!

   Poista
  2. Ja oikeasti! Mulla on varmasti jotain vialla nyt kun en edes tuohon pipohommaan tarttunut! :D

   Poista
  3. Joo, tuli vaan siinä mieleen kun myynti-ilmoitusta pipoista tein, että apua olisiko pitänyt niistä kysyä sulta ensin :D - sitten olin kuitenkin yli puolet kirjoittanut, niin ajattelin että no vinkkaan täällä ;)

   Poista
  4. Hih! No olisihan se kieltämättä kivoja olleet, mutta mä nyt oikeasti kyllä yritän hillitä shoppailua ylipäänsä. Pipoja meillä on kyllä niin sairaan paljon ettei niitä kyllä kaikkia ehdi edes käyttämään. Varsinkin kun sitten sattuu ihastumaan johonkin pipoon joka aina sopii päähän ulkoilureissuille :)

   Poista
 3. Vau! Siellä on nyt sitten pähkäilyä edessä. Tsemppiä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Sitä kyllä tarvitaankin :) Olisi niin paljon asioita selvitettävänä, että en tiedä mistä aloittaa!

   Poista