torstai 31. heinäkuuta 2014

Än ja Tee

Olisikohan nyt niin ihanasti, että pahin jännäys aika olisi ohitse? Täällä on nyt käyty nt-ultrassa, ja kaikki oli aivan loistavasti!

"Normaali sydämen toiminta. Normaalit sikiönliikkeet. Normaali lapsivedenmäärä."

Siinä käynnin saldo pääpiirteissään. Tarvitseeko sitä muuta edes muistaa :)


Muutama pakkollinen "alien"-kuva

No jotain kuitenkin! Viikkoja oli kertynyt käynnin aikaan 12+0 (huhhuh, ihanan paljon jo!), ja maha alkanut pullistella todella kivasti vaatteiden läpi. Iloinen yllätys oli vastassa heti ultraajan ovella, kun tunnistin tutkimuksen tekijäksi valikoituneen saman kätilön, jonka kanssa asioin Eliasta odottaessani pelkopolilla. Kätilö oli aivan yhtä ihana kuin muistin, ja tutkimushuoneessa oli jotenkin tosi rento tunnelma. Ensin ultrattiin alakautta, ja ihasteltiin vimmatusti heiluvia käsiä ja jalkoja, sekä kuunneltiin tietysti pienen sydämen jumputusta. Mittoja hakiessa tyyppi ei kuitenkaan suostunut yhteistyöhön, vaan kääntyi aina mahdollisimman epäedulliseen asentoon turvotusta ja pää-vartalomittaa varten. Koska kätilö arveli minun olevan riittävän "hoikkanen" (kiitos vain imartelusta ;) ) mahanpäältäkin tapahtuvaa mittailua varten, jatkettiin tutkimusta sitten sillä tavoin. Mahanpäältä tyyppi olikin hyvässä asennosta ultrakeppiin nähden, ja loput mitat saatiin otettua. Pää-vartalomittaa varten pikkuinen yritti kuitenkin monta kertaa venyttää itsensä täysin suoraksi ja laittamalla pään hieman takakenoon saikin arvion venymään vastaamaan viikkoja 12+6 (yli 60 mm). Lopulta kuitenkin suostui laittamaan päänsä mittausta varten oikeaan asentoon ja mitan lähemmäksi oikeata viikko määrää.

Nt 1,5 mm
CRL 58 mm (pää-vartalo)
BPD 21 mm (laki)
Kallo, aivot, selkäranka, sydän nelilokero, vatsanpeitteet, mahalaukku, virtsarakko, alaraajat ja yläraajat NÄHTÄVISSÄNyt vain odotellaan yhdistelmäseulan tuloksia, postitse kiitos! Vaikka verikokeet ovatkin jo valmistuneet, ei tuloksia saa täällä suoraan, vaan ne tulee jälkijunassa: jos ei mitään hälyyttävää, niin postitse viikon päästä, tai jos käry käy niin puhelimitse parin päivän sisään. Vielä ei ole puhelin soinut, joten jään odottamaan niitä hyviä uutisia.Tyypiltä teille "moikat" :)

6 kommenttia:

 1. Voi ihanuutta, siellä se pieni heiluttelee. ♥ Ihanaa että kaikki oli ultrassa hyvin.
  En kestä, mäkin haluan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihih, ymmärrän ♥. Vaikka tänkin on jo kokenut kaksi kertaa aikaisemmin, on se silti jotenkin käsittömättömän ihana tunne katsella pienokaisen touhuja masussa ekaa kertaa! Niin pieni ja silti niin meidän vauva ♥!

   Poista
 2. Ai, teilläkin oli tää jo? Nopeasti menee aika! Ihania kuvia, onnea hyvistä ultrakuulumisista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)

   Todellakin, kumman nopeasti aika kuitenkin on mennyt alun matelun jälkeen, eikä rakenneultraankaan ole enää kuin alle 2 kk. Ihan käsittämätöntä :D

   Poista
 3. Mä olen kyllä niin onnellinen sinun puolesta vaikka itse en tällähetkellä yhtään kestä näitä uutisia :O :D ;)

  VastaaPoista