perjantai 18. heinäkuuta 2014

Juuri äsken

Juuri äsken, kesken kamalan päänsäryn, päätin kokeilla kotidoppleriani (Angelsounds JPD-100B). Ja ei edes tarvinnut kauan hakea kun löysin NE mitä etsin <3 <3. Itkuhan siinä pääsi, vaikka varsinaisesti en ollut edes ollut huolissani mokomasta (aamuisin oksentelun jälkeen…). Siellä se jumputti, meidän tulevan pienokaisen pienen pieni sydän hurrjan kovaa, vaikka dopplerin taustasuhina yritti kovasti peittää alleen hyvin hennon, ja vain juuri ja juuri erottuvan äänen. Viikkoja tänään 10+2, vaikka Eliaksesta kuulin ekat äänet vasta rv 12 jälkeen. Ehkä osasin tällä kertaa etsiä oikeasta paikasta :) 


Paras keksintö ikinä :)

10 kommenttia:

 1. Oi ihanaa!! ♥
  Mäkin hommasin kotidopplerin nuorimmaista odottaessa. Ihan paras keksintö. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eliaksesta mäkin hommasin :) Ihan MUST hankinta tälläselle hermoheikolle :D

   Poista
 2. Ihana kuulla että kaikki on hyvin ♥ Ne sydänäänet on aina niin ihanaa kuultavaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äläpä muuta sano, se jumputus on vaan niin <3 Ja voi miten onnelliseksi niistä tuleekaan kun kuulee ne tällätavalla "ekaa kertaa" :)

   Poista
 3. Ihanaa <3 Mä en kuule vieläkään omallani :( Neuvolassa oli pakko käydä kuuntelemassa,että kaikki hyvin! Sielläkin meni kauan,että löydettiin äänet selvästi. Tosin,mulla on istukka edessä ja kohtu taaksepäin kallellaan joten se voi vaikuttaa... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ihan varmasti vaikuttaa! Mulla oli istukka etuseinässä kun Eliasta odotin, ja muistan kun rv 10+ neuvolassa etsittiin ääniä k-a-u-a-n. Nyt voisin veikata että istukka ei ole edessä kun niin helposti löysin itsekin :)

   Poista
  2. Jei sain äänet kuuluviin torstaina :) Siirtykö sulla se istukka raskauden edetessä vai jouduitko sektioon? Eikös se ole riskinä?

   Poista
  3. Oi, kiva homma että pystyt nyt kuuntelemaan kotonakin!

   Mä en muista yhtään tuota istukan kohtaloa, hmmm… Sen muistan, että Eemelistä istukka oli osaksi kohdunsuun päällä, mutta siirtyi sitten kyllä pois siitä raskauden edetessä. Molemmat pojat on täällä tulleet sektiolla muista (eri) syistä, eli istukka ei ole kummassakaan ollut se olennainen tekijä :) Ja jos tämä raskaus loppuun asti menee, niin sektio on taas edesssä noiden kahden edellisen vuoksi :)

   Poista
 4. Iii, sydänääniä, ihanaa! ♥

  Jos meille joskus tulee toinen, hankin kyllä doplerin - olisi niiiiin kiva varmistella, että siellä tosiaan on joku.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun piti eilen kuunnella uudestaan niitä ihania ♥ääniä :) Doppler ei tosiaan ole edes kovin kallis, joten ehdottomasti kannattava ostos! ♥

   Poista