lauantai 28. syyskuuta 2013

Bad hair d.. year?

Ihan aikuisten oikeasti, multa alkaa mennä hermo tämän "sulkasadon" kanssa. Minulla on siis sellainen puoliselkään oleva pitkä paksu tukka. Se on ollut minulla aina, vain kerran elämässä olen leikannut sen olkapäille saakka, muuten se on saanut olla aina suurinpiirtein tässä pituudessa. Jo viime raskauden jälkeen tukkaa tippui tupoittain, mutta se kasvoi takaisin yhtä paksuna kuin ennenkin. Silloin uudiskasvu alkoi kerralla, ja päänahka oli täynnä uusien hiusten sänkeä. Huvitti, kun aamulla peilissä vastaan katsoi lähes kasari pystärin omaava kotiäiti tukan sojottaessa sentin sängellä kohti kattoa.

No, nyt tukka alkoi tippu ehkä semmoset kolme kuukautta sitten. Sitä lähtee ei siis pelkästään harjatessa, vaan ihan oikeasti tippumalla, ja ihan tuppoina. Ei mulla mitään kaljulänttejä siis kuitenkaan ole, mutta harvenee oikein urakalla. Tukkapompula on aina täynnä kierteellä olevia pitkiä hiussuortuvia. Viemärit, lattiat, tiskiharjat, Eliaksen taipeet, minun taipeet, vaatteiden alla, suussa, ruoassa, siis ihan oikeasti joka paikassa (joo kyllä, persvaossakin)!! Imuri pitää puhdistaa joka toinen minuutti imuroidessa, koska muuten kaikki roskat tarttuvat imuroituihin hiuksiin kiinni, ja jäävät "röpöttämään" ilmavirran mukana imurinputkeen tukkien sen ja vähentäen imutehoa. Puhumattakaan siitä, että kun olen imuroinut, niin saman verran hiuksia on tippunut lattialle pyöriessäni ympäriinsä. Ihan sama siis imuroitko lattian ennen luuttuamista, kun luuttu ja vesi on täynnä toisiinsa ja sormiini tarttuvia hiuksen pätkiä. Milloinkahan tämä loppuu? Mitään muistikuvia ei ole edellisestä kerrasta, mutta kyllä se jossain vaiheessa loppui. Jonkun verran tunnen jo sänkeä päänahkassani, mutta hiustenlähtö senkun jatkuu... Välillä otan urakaksi vetellä irtonaisia hiuksia tukastani pois käsin, mutta turhaa touhua sekin kun sitä vain lähtee ja lähtee. Vielä olen vastustanut tuota miesten hiustenleikkurin puolen millin terän kutsua, mutta jos tämä ei pikkuhiljaa ala hellittää niin jotain radikaalia saattaa tapahtua! Aargh!

"Kuva liittyy tapaukseen"

4 kommenttia:

 1. Sama juttu täällä! Mulla on himppasen lyhyemmät hiukset, mutta oikein urakalla tippuvat. Se on vissiin tämä imetys.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kaikki tämä raskauden ja imetyksen aiheuttama hormonimyllerrys. Ja raskauden aikana kun ei hiukset lähteneet niin nyt sitten rankaistaan oikein kunnolla :)

   Poista
 2. Täällä sama homma, eikä tilannetta auta se että pikku S repii kuolaisilla käsillään ne loputkin höyhenet päästä :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Ja uskomattoman kovaa vielä noin pieni pystyy vetämään. Tähtiä näkyy vain silmissä :)

   Poista