torstai 14. toukokuuta 2015

Nutella-Rice Krispies -herkkupalaset

Tämä on pakko jakaa teille. Törmäsin tällaiseen ohjeeseen etsiessäni inspiraatiota pojan Minecraft-synttäreille (haha, ehkä näette mitä varten… :) ). Hyvää, taivaallista, makeaa, tahmeaa, rapeaa, nam, nam, nam!

Nutella-Rice Krispies -palat

50 g voita
250 g vaahtokarkkeja
300 g Nutellaa
14 dl Rice Krispies -muroja

Sulata voi isossa kattilassa. Heitä sekaan vaahtokarkit ja sekoita kunnes sulaneet tasaiseksi massaksi. Ota pois levyltä ja lisää Nutella. Kun seos on tasaisen ruskea, lisää riisimurot ja vatkaa, vatkaa, vatkaa. Seos on melkoista tönkköä, joten tässä saat samalla hauistreenin tehtyä :D Painele seos nelikulmaiseen vuokaan, helpoiten saat pinnan tasaiseksi kun käytät apuna leivinpaperia, eli painelet seosta käsin päältä leivinpaperia apuna käyttäen niin seos ei tartu käsiin. Jäähdytä ja leikkaa palasiksi.

Ja sitten se vaikein osuus. Syö yksi, siis VAIN yksi. Näihin tulee yksinkertaisesti himo, niin hyviä nämä ihanan tahmaiset ja rapeat palaset ovat!

5 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Mä tässä yritän epätoivoisesti taistella vastaan himoa vetää nuo loputkin nassuuni :D Ei… pysty…vastustamaan…. :D

   Poista
  2. :D
   Tänään suoritin blogissani arvonnan ja arpaonni suosi sinua. :)
   Laitatko minulle sähköpostia
   aitijamelukylanlapset@gmail.com

   Poista
 2. Oijoi! Kuulostaa niiiiin hyvältä, mutta näitä pitää tehdä varmaan vasta kun on tiedossa isot pippalot ja paljon vieraita, ettei itse tule tuhottua kaikkia.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä vähän epäilin että näinköhän nämä tulee syötyä, mutta olinpas todella väärässä :D Eihän nämä tosiaan mitään kevyttä evästä ole, joten useampi syöjä on parempi olla tuhoamassa näitä herkkuja :)

   Poista