lauantai 11. huhtikuuta 2015

Lapsimessuilla minäkin

Tänne en mahtunut rattaiden kanssa ja hyvä ehkä niin...


Sen sijaan kulutin messubudjettini näihin…

Ja luulitkos että näin vähällä selvisin :D Ehei!16 housua, 6 bodyä, 2 paitaa, 1 teeppari ja 1 haalari
sekä 4,5 m kangasta
Se oli messujen saldo!! Once again, ihan liikaa tuli keräiltyä, mutta ah! Miten ihanaa olikaan kierellä ystävän kanssa messuilla ja hypistellä ihania vaatteita! Poikien housut ovat sellaisia ettei niitä juuri seuraavalle säästy, joten pistin ranttaliksi oikein urakalla.

Me messuiltiin perjantaina, ja olinkin messuhallilla jo hyvissä ajoin ennen ysiä. Kun portit avattiin, alkoi mammojen kanssa kilpajuoksu ständeille, ja porukka jakaantui selkeästi kahteen jonoon: toinen tähtäsi Gugguulle ja toinen Miikkareille. Itse valitsin jälkimmäisen, koska (köh!) budjetoin määrään ennemmin kuin ehkä laatuun tai trendeihin (jep, miikkareiden laatu on laskenut kuin lehmänhäntä, vaikka onhan nuo housut ihan kohtuullisen hyvänä säilyneet). Onneksi, sillä myöhemmin saapuneen kaverin kanssa tehdessäni uusintakierrosta, oli monet nappaamistani vaatteista jo myyty loppuun. Koko päivä meni shoppaillessa, aamu yhdeksästä pitkälle iltapäivään asti. Pari kertaa käytiin pikkuveljen kanssa maitobaarilla tankkaamassa, mutta muuten juostiin pää kolmantena jalkana ympäriinsä messuhallia. Paapiin kankaat onkin itseasiassa sieltä kädentaito(?) puolelta, ja ne nappasinkin mukaani juuri hetkeä ennen kotiinlähtöä. Niinkuin ekaa kertaa mukana ollut ystäväni sanoi, eihän nämä mitkään messut ole, vaan ostotapahtuma! Totta, olen joka vuosi messuillut ainakin esikoisen odotusajasta lähtien, ja muistan miten pienillä osastoilla mm. Metsola oli mukana. Metsolasta olenkin ostanut sen ihka ensimmäisen messuvaatteeni, ja siitä tämä "harrastus" on ilmeisesti sitten saanut alkunsa :)

Ihania messuiluja teille joilla se vielä on edessä! Nauttikaa ja tehkää hyviä löytöjä! 
Minä ainakin olen enemmän kuin tyytyväinen <3

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Mä olen edelleen ihan fiiliksissä miten ihania juttuja sain ja miten ihanaa oli shoppailla ystävän kanssa <3

   Poista
 2. Joo, hyvät ostot!!

  Mä pääsin vasta su aamuna käväseen ja me&i:t oli niin myyty loppuu ettei ollut mitään ostettavaa, arvasin kyllä mutta oli kiva nyt päästä edes käymään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä siellä sellanen kuhina kävi että varmasti kahden päivän jälkeen myydään vain pahnanpohjimmaisia. Nuo sydänhaalarit olivat kuulemma ainokaiset :D

   Poista