lauantai 12. huhtikuuta 2014

Lapsimessut 2014

Lapsimessut, tuo vuoden isoin lastenvaatteiden myyntitapahtuma, on taas menossa. Ehkä jotkut teistä ovat sen huomanneetkin (kyllä, jokainen blogi täynnä tätä samaa messuhommaa!). Meidän perhe kävi katsastamassa messut perjantaina heti aamusta, kun paikalla ei ehkä ollut vielä ihan niin isoa yleisömäärää kuin messujen pääpäivinä lauantaina ja sunnuintaina. Olimme messuhallin oven kahvassa kiinni lippu kädessä heti aamusta ovien avauduttua, joten jonossa ei tarvinnut seisoa laisinkaan, vaan reitti oli avoin halliin asti. Huh, onneksi! Muistan joskus jonottaneeni kylmässä tuulessa ja tuiskussa puolisen tuntia, eikä se todellakaan ole mukavaa muisteltavaa. Itselläni messujen päämääränä oli tällä kertaa ostaa enemmän kankaita ja vain joitain valmiita vaatteita pojille, mutta eihän se ihan niin sitten mennyt. Monet messuesittelijät olivat mainostaneet etukäteen tuovansa paikalle ison määrän kankaita, mutta lopulta totesin kangastarjonnan olevan aika suppea, eikä varsinkaan minua miellyttäviä trikoita ollut myynnissä juuri laisinkaan. Valmiita vaatteita sen sijaan olisi ollut kassitolkulla, mutta koska kukkaron pohjalla ei edelleenkään ole kultahippusia, niin ostin vain "muutamia" ihanuuksia pienille miehilleni.

Metsolan froteet 8-14 €, ylimpänä resoria.

Me&I oli perinteiseen tapaan mukana isolla röykkiöllä edellisien kausien vaatteita. Olin paikalla suht ensimmäisten joukossa, ja mielestäni tänä vuonna myyntipöydille pääsi helpommin tonkimaan, eikä edessä ollut ihan lävistämätöntä ihmismassaa.
Ihan normaalia...
Vaatteiden hinnat olivat suurinpiirtein puolet normaalista, mikä mielestäni on sellainen hinta, jonka raaskii maksaakin näistä iloisen värikkäistä vaatteista.

Me&I saalis. Eliakselle haalarit, housut, oravapaita ja smulanpipo.
Loput Eemelille.

L&B tiskille eksyin myös, kun huomasin Eliaksen pudottaneen sukkansa jonnekin matkan varrelle. Mukaan tarttui pari pakettia sukkia (2 paria 4 €) ja ruskea velourtakki Eemelille (8 €).

Eemelin saalis. Metsolan froteinen autopaita, Metsolan mustat housut,
Villervallan t-paita, Me&I:n t-paita.

Metsolalla oli paljon paitoja ja bodyjä 10 €, housuja, huppareita ja haalareita 15 €, kokohaalareita 20 €, metrin kangaspaloja 8-18 €, hattuja 12 €, myssyjä 3 kpl/10 € jne. Eli todellakin jokaiselle jotakin, enkä minäkään sieltä tyhjin käsin lähtenyt!

Eliaksen Metsola saalis.
Tämä setti Eliakselle päälle hellepäivänä <3

Småfolkilla oli myös myyntipöytä, jossa oli paitoja ja uikkareita 10€, muita hintoja en edes katsellut. Selasin valikoiman läpi, mutta ainoastaan uikkarit saivat minut innostumaan ja päätyivät mukaani.

Mä vaan niin tykkäsin näistä!

Tekemistä messuilla on paljon lapsille. On poliisi, pelastuslaitos, pomppulinna, tapahtumalava, jossa esityksiä. On kokkikoulua, temppurataa, ongintaa, kaikkea mahdollista mitä vaan voi keksiä. Kannattaa ehdottomasti käydä messuilla jos yhtään löytyy aikaa tälläiseen!
Niin ne pipot, eihän niitä nyt niiiin montaa tullut?! :D

6 kommenttia:

 1. Kivoja löytöjä. :)

  Ensi vuonna suuntaan kyllä varmasti itsekkin messuilemaan. Pitääköhän jo nyt alkaa kerätä sinne budjettia, niin ihania löytöjä näyttää kaikki siellä käyneet tehneen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha joo, kannattaa todellakin! Tulee vaan paha mieli jos lähtee reissuun pienellä budjetilla ja jää ihanuudet messuille :)

   Poista
 2. Miksi pitää asua täällä hevon jeerassa kun ei pääse tällaisiin ihaniin tapahtumiin???!!!??? =D

  VastaaPoista
 3. Hihi, puolensa molemmilla asuinpaikoilla. Täällä kyllä on näitä "kissanristiäisiä", missä voi juoksennella, mutta varjopuolena taas tämä ihmismäärä! Aamuruuhkat on parhautta <3

  Mutta kiva tapahtuma tämä silti on, ihmispaljoudesta huolimatta! Voi tulla kauempaakin :)

  VastaaPoista
 4. Noniin täällähän tämä saalis :)

  Ihanat ostokset, ja voih, pelkästään noiden småfolk uikkareiden tähden olisin voinut tulla.. Paitsi ei niitä olisi varmaan eilen enää ollut jäljellä? Ihan todella ihanat!! Siis järjettömän ihanat! Eiiih nyt mun pitää ettiä tollaset Voimalle :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli rakkautta ensisilmäyksellä minullakin kun noihin silmäni iskin <3 Pari kertaa pyörittelin niitä käsissäni ja yritin laskea takaisin, mutta eihän ne vain käsistä irronneet ja pakko oli lunastaa :D Ei noita uikkareita siellä ihan hirmuisesti kyllä ollut, mutta ei niitä kukaan ainakaan sinä aikana tullut tonkimaan kun itse niitä pyörittelin (pitkään :D ), ilmeisesti liian kirjavia useimman mieleen?! Ja mullakin nämä olivat ihan viimeisen vartin löytö ennen lähtöä joskus yhden aikoihin :)

   Poista