perjantai 4. huhtikuuta 2014

Me&I tilaus

Olen tainnut joskus mainita, että tykkään pipoista. Jos en ole, niin kerronpahan nyt ettei jää epäselväksi :D Minulla on aikaisemmin ollut yksi Meandin pipo, jonka onnellisesti satuin hävittämään jonnekin matkan varrelle. Me&I -kutsut ja hävinnyt pipo oli siis hyvä syy kartuttaa pipo kokoelmaa, vaikkakin kerrankin omaan päähän. Yleensä ostan Meandia vain alesta, koska hinta hirvittää ihan liikaa kotihoidontuella. Mutta koska pipoja harvemmin jää sinne asti, tilasin kutsuilta jotain ihka ensimmäistä kertaa. Nämä pipot ovat kuitenkin suhteessa järkevämmän hintaisia, eikä niitä alesta siis saa kuin paria euroja edukkaammin.

Eemelille bussi-pipo, äitille loput :)

Kävin siis eilen hakemassa pipot kaveriltani, joka emännöi kutsuja, ja laittoi tilaukseni omaansa (säästettiin siis postikuluissa). Samalla vietettiin oikein kunnon mammatapaaminen keskenämme, juteltiin ja parannettiin maailmaa samalla kun pojat leikkivät keskenään (yllättävän nätisti, se on lisättävä!) Lopputuloksena kaksi virkistynyttä mammaa ja suunnitelmana mennä yhdessä lapsimessuille, ja ehkä jopa ilman vanhempia lapsia! Hyi meitä!

Ihan ohimennen on myös mainittava se mitä ihmeteltiin myös kovasti: nimittäin Meandin postikulut! Jos siis tilaa 500 eurolla, niin LUULISI jo saavan postikulutkin ilmaiseski! Niinhän sitä LUULISI. Ilmeisesti tällä firmalla ei tarvitse olla porkkanaa tilata useammalla satasella, niinkuin muilla, koska se ilmeisesti toteutuu muutenkin. Korkeat hinnat, himottu merkki, merkkiuskolliset asiakkaat. Pistää miettimään.

3 kommenttia:

  1. Hienoja pipoja! Tykkään itsekkin pipoista mutta ei ole pitkään aikaan tullut hankittua...Ehkä pitäisi munkin Miikkarin pipoja katsella ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkään kyllä enempi tuosta kukkapiposta, jotenkin tuo vaaleampi näyttää ihan leikkaussalimyssylle tms. :D Mutta nyt just on parhaat kelit pitää noita, niin on ne molemmat kyllä päässä jo ulkoilleet :)

      Poista