perjantai 27. joulukuuta 2013

ALE on PO.P!

Sisätiloissa loikoilu (vesisadetta pakoillen) alkoi jo kyllästyttää, joten aleen rynnistäminen toi aivan loistavaa vaihtelua elämään. Läheisessä isossa ostoskeskuksessa alkoi tietenkin jo alet, joten sinne siis muiden innokkaiden sekaan vei auto heti aamusta. Monta liikettä juostiin läpi, mutta tällä kertaa rahani sai poikkeuksellisesti Polarn O. Pyret.


Aikaisemmin olen ostellut PO.Pia vain kirppareilta, mutta tällä kertaa mukaan tarttui useampi ihanuus 30 % alennuksella. Tykkäisin samistella poikien vaatteilla, mutta koska ikäeroa (ja vaatekokoeroa) on aika paljon, ei ihan joka merkistä löydy samanlaisia vaatteita. Mutta nyt löytyi, ja oli jopa valinnanvaikeutta. Hypistelin montaa eri vaihtoehtoa, mutta tällä kertaa mukaan päätyi ihanat vihreäpohjaiset maatilapaidat ja harmaa-keltaraidalliset paidat. Pienemmälle tarttui mukaan myös maatilapaitaan sopivat leggarit (öö, onko ne pojillekin leggarit, vai kalsarit?) sekä ihana siniraitainen pipo (et varmaan millään arvannut, että ostan alesta PIPON?! :D) 


Eihän nämä siltikään olleet ihan ilmaisia, mutta onneksi PO.pilla säilyy jälleenmyyntiarvo yhtä hyvin kuin Me&I:llakin. Siis jos raaskii myydä aarteensa!3 kommenttia:

 1. Ihanat noi maatilat! Pysyykö Popilla hyvin värit?

  Ja pipoja vaan lisää kokoelmaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja huomasitko, kun tänään alkoi Me&i:n webshopissa ale.. Kaikki -50%, pipojakin oli jos jonkin moista ;)

   Poista
 2. Ei pipoja VOI olla koskaan liikaa :D

  Noista popeista ei ole monesta kokemusta. Nuo mitkä olen kirpparilta ostanut ovat säilyneet ihan hyvinä (niinkuin miikkaritkin). Tosin olen kyllä nähnyt melko kuluneita ja venyneitä myynnissä kirppareilla, että varmaan aika tuotekohtaista tuo värien pysyvyys niinkuin miikkarillakin.

  Huomasin tosiaan tuon alen ja keräsinkin jo kerran tuotekoriin muutamia vaatteita, kunnes totesin etten mä niitä oikeastaan halunnutkaan. Saa nähdä kaduttaako vielä :D

  VastaaPoista