perjantai 11. lokakuuta 2013

Korvikekokeilu, osa 4

Eiköhän se taida olla aika pistää stoppi tällekin kokeilulle. Kokeilussa ollut siis 95 % pilkottu Nutramigen, joka kuulosti ainakin teoriassa aika hyvälle, ja on siis eniten pilkotuin maitopohjainen korvike ennen aminohappopohjaista Neocatea. 

Yöt ovat olleet viime aikoina suorastaan kamalia. Viime yönäkin huudettiin silmät kiinni ihan täysiä, eikä mikään, ei siis todellakaan mikään, saanut pientä miestä rauhoittumaan. Tissistäkin vissiin purtiin palanen irti, kun verta oli aamulla suojassa... Että näin meillä. Onneksi sentään aamuyöstä meni pätkä suht' rauhallisesti, mutta se alkuyö oli kyllä jotain aivan kamalaa. Ihottumaa on tullut tasaisesti lisää, muttei missään nimessä niin paljon kuin esimerkiksi Profylacista. Tosin naama kutisee ilmeisen paljon, sillä poskissa on verinaarmuja pienten kynsien jäljiltä (vaikka viimeksi eilen leikkasin ne niin lyhyeksi kuin sain). Kortisonia olen poskiin laitellut, joten luulisi ettei niin hirveästi kutisisi, mutta eipä näytä auttavan. Väsynyt näyttää itse sankarikin olevan, sillä nukahti vain reilun tunnin hereillä olon jälkeen ekoille päikkäreille. Onhan tässä näitä muitakin vaihtoehtoja miksi huudeltaisiin, hampaat (ikenet ei turvottele)? MPR-rokote (eikös oireiden pitänyt tulla vasta viikko rokotuksen jälkeen)? Ja päivisin Elias on kuitenkin täysin päinvastainen, siis todella iloinen ja touhukas päivänsäde, eikä mikään tunnu vaivaavan. Miksi siis yöllä huudetaan...?! Voi kun joku antaisi jonkun ratkaisun tähän. Tai edes tietäisi varmaksi jotain, ja osaisin auttaa pientä. Lääkäritkin vain kyselee "miten menee?" tarjoamatta vastauksia ongelmiin. Paljonpa on apua siitäkin. No, odotellaan sitten taas. Tällä kertaa sitä soija-altistusta (ja uusia huutoja sen takia) ja pistetään toivo siihen Neocateen.

Jaksaa, jaksaa...


No tulihan taas valitusvirsi. Elämä on.

3 kommenttia:

 1. No kyllä tuota kuvaa katsellessa jaksaa :D - ihana <3

  Meillä hampaat sekoitti aina pakkaa vielä enemmän, jos nyt pystyy edes. Nyt, kun hampaat on tulleet niin yksi sekoite ainakin vähemmän ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen selaillut noita kuvia tässä parin päivän aikana, kyllä tosiaan jaksaa :) Kiitos <3

   Mistäs tässä nyt sitten enää tietää mikä huuto tulee mistäkin, huoh. Urpo äiti kun ei edes tajunnut tuota hammasta tulevaksi. Millonkahan tässä sitä toista saa alkaa odottamaan :D

   Mutta kyllä tuo ihottuma nyt ainakin on semmoinen, että se tuli ainakin tuosta korvikkeesta. Oli sitä ympäri kehoa länttejä, eikä se viime yönä tuntunut niin paljoa kutisevan kuin edellisinä.

   Poista
  2. Joo ihottuma on siinä mielessä kyllä "kätevä" :)

   Poista