tiistai 5. helmikuuta 2013

Imetystyyny

Huomasin taannoin Odottelijan-blogista vinkin, että Amazonissa oli ilmaiset postikulut tietylle tuotteille. Tästä innostuneena vietin illan koneelle liimautuneena ja uskaltauduin tilaamaan ensikertaa elämässäni oikein ulkomaisesta nettikaupasta :D. Olen siis muuten kyllä aika ahkeraan käyttänyt verkkokauppoja, mutta jotenkin tilaaminen muualta kuin Suomesta on vähän arveluttanut maksamisen suhteen. No nyt on sitten Amazon-neitsyys menetetty ja sain muutaman tuotteen mielestäni ihan sopuhintaan (tai ainakin halvemmalla kuin kotimaasta). Tilaus toimi hyvin, maksoin kortilla ja paketti saapui viikossa kotiovelle asti :)

Imetystyyny

Imetystyynyistä olen lukenut paljon kommentteja. Jossain vaiheessa sitten alkoi kovasti tekemään mieli itsekin kokeilla. Aikaisemmin olen esikoisella käyttänyt ihan tavallista tyynyä, ja on sekin toiminut ihan kohtalaisen hyvin. Muistan, kuinka pikkuinen mahtui tyynylle koko pituudessaan. Ah, muistoja :)

Päädyin tilaamaan Doomoon Buddy -imetystyynyn. Kuvissa tyyny näyttää todella kätevälle, ja toivon että tyyny lunastaa lupauksensa.  Varsinkin tuo kuva, missä vauva makaa tyynyn päällä, houkutteli minua kovasti. Hintaa Suomessa näkyy tyynyllä olevan 75 - 80 euron välissä, mutta tuolta tilattuna hintaa tuli 54 euroa. Mikään järisyttävä hintaero ei tietenkään ole, mutta kyllä tuo 20 euroakin kelpaa minulle. Omani on beigen värinen, ja pintamateriaali tuntuu ihanan pehmoiselle. Sisuskin tuntuu pehmeälle pienelle rakeelle, ja ei näytä menevän kasaan puristellessa. Kohtahan sitä pääsee jo testaamaan pienellä miehelläkin (toivottavasti ainakin imetyksen merkeissä)! Laitan sitten kokemuksia ja ajatuksia tyynystä kunhan se on kunnolla koeajettu.Muuta pientä

Tämä Aventin Newborn Starter Set oli tarjouksessa. Hintaa jäi vain 11 euroa, joten ajattelin ostaa nämä, vaikka esikoinen ei juuri pulloja huolinutkaan. Mutta parempi varautua, eihän sitä koskaan tiedä. Mieluummin ostan ne nyt, kuin lähden sitten etsimään jostain pullokauppaa kotiuduttua. Setissä siis 4 pulloa, joista 2 kpl (124 ml) on 0+ kk ja 2 kpl (260 ml)1+ kk tutilla. Tuttejahan saa sitten ostettua näihin ihan erikseen ja vaihdettua isompaan vauvan kasvaessa. Lisäksi mukana tuli 1 tuttikin ja pulloharja. Ei paha hinta mielestäni, kun pulloja myydään kotimaassa n. 8 euron kappalehintaan!
Lisäksi tilasin yötutteja 2 kpl hintaan 4 euroa (Suomessa n. 7-8 euroa). Tuteissa siis loistaa tuo "kahva" ja on helpompi löytää yöllä jos on pimeää. Muistan kyllä miten välillä piti kovastikin etsiä esikoisen pudottamaa tuttia yöllä, ravistella peittoja ja konttailla lattialla tutin perässä. Jospa tämä auttaisi edes vähäsen ongelmassa :)
Tässä tällä kertaa hyvin kaupallinen postaus. Pitäisikö laittaa johonkin teksti "Päivitys sisältää tuotesijoittelua"?! :)

2 kommenttia:

 1. Tännekin tuli sama starters set - hyvä diili. Se sähköinen rintapumppu mitä tilasin, huomasin olevan englantilaisella pistokkeella, niin siihen jouduin hankkimaan adapterin. Nyt kuitenkin toimii sitten sillä. Imetystyyny sain ystävältäni jo kesällä ja on joka yö ollut käytössä viime kuukauden aikana. Laitan sen tuplana käännettynä jalkojen väliin tueksi niin ettei lantio tule kipeäksi. On ollut aivan korvaamaton kun tavalliset tyynytovat siihen liian pehmeät.
  Pian vauvamme ovat jo täällä ja päästään kaikki uudet hankinnot kokeilemaan!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla on myös lonkat tosi kipeät yöllä ja meinasin kyllä ensi yönä testata tuon nukkumisasennon. Toivottavasti toimii, ainakin äsken kun testasin asentoa se tuntui aika miellyttävälle :)

   Ainoa minkä huomasin miinuspuolena on, että tuo päällinen haisee jollekin käsittelyaineelle, liekkö formaldehydiä :( Onhan tuo päällinen irrotettava ja pestävä, joten pitää varmaan pestä se ennen vauvalla käyttöä.

   Päivät senkun vähenee, ihanaa <3!

   Poista