tiistai 25. maaliskuuta 2014

Pieni askel ihmiskunnalle, mutta suuri pienelle ihmeelle!

Tänään se tapahtui. Pieni ihme otti ihka ensimmäiset askeleensa ilman tukea! Ja niinkin hienossa ympäristössä kun oman kodin vessassa, samalla kun äiti toimitti.. ööh, askareitaan. Kameraa en siis siihen hätään (heh!) saanut millään kahmittua käteeni, mutta olen silti iloinen, että pystyin niitä kuitenkin todistamaan. Askeleet olivat hyvin pienet, eivätkä siis olleet kuin kaksi hyvin lyhyttä askelta eteenpäin, mutta silti ne olivat kuitenkin pienen ihmeen ensimmäinen iso harppaus pystyssä kulkevaan maailmaan!

Ilman tukea meillä on kävelty jo todella pitkään. Siis ainakin pari kuukautta, ja hyvin tukevasti. Eliaksella on käytössään Eemelin vanha selkänojallinen Nalle Puh -potkuauto, ja sen avulla pieni ihmisen alku on kävellyt jo todella reippaasti paikasta toiseen. Samaten kaikkea mikä yhtään liikkuu, kuten tuoleja tai sitä ihan oikeaa kävelykärryä, on työnnelty eteenpäin tukena kävelylle käyttäen. Olen ajatellut, että kyse on vain uskalluksen puutteesta. Olen ollut ihan varma, että kunhan Elias vain hoksaa siirtää sitä jalkaansa eteenpäin, niin kävely onnistuu. Ja onnistuihan se. Askeleet olivat varmat, eivät yhtään huterat tai hapuilevat, ja niin armottoman suloiset. Sydänhän tässä sulaa ja kyynel pyrkii silmäkulmaan. Meidän pieni mies, kävelijä <3Näillä kävellään jo!

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos <3 Saa nähdä kyllä miten edetään, kun eiliseksi saldoksi jäi kaksi askelta, vaikka mitenkä yritin houkutella :D

   Poista
 2. Ihanaa! Meillä ensimmäiset kunnolliset askeleet otettiin viime maanantaina, torstaina askelia oli jo 28, ja äiti tihrusti vieressä. :-)

  Onnittelut siis sinnekin! On näitä niiin ihana seurata, pieniä vaappuvia ankkoja. ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, samoin siis sinne! Tosi reippaasti teidän pieni mies lähti siis etenemään kun hoksasi idean :)

   Se tyyli millä nämä pienet etenee, on kyllä niiiiin valloittavan ihana <3

   Poista
 3. Oi kun ihanaa!! Onnea uudesta taidosta. <3
  On se niin ihanaa kun pienet oppii kävelemään. Sitä tepsutusta jaksais katsoa loputtomiin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3

   No kyllä jaksaisi :) Ja kyllä se oikeasti helpottaa kun osaa kesällä kävellä, kun se eteneminen soratiellä kontaten on "vähän" haastavaa :D

   Poista