perjantai 22. marraskuuta 2013

Hullut päivät Meandin malliin

On sitä varmaan ihan kahjo, mutta niin vain piti lähteä Meandin Outlet -tapahtumaan Espooseen. Ehkä hieman tilannetta pelasti se, että ystäväni oli hieman myöhässä sovituista treffeistä, ja pääsimme paikalle vasta hieman ennen puoltapäivää. 


Olimme alunperin sopineet, että toinen odottaa lasten kanssa (5 lasta) autossa ja toinen käy shoppailemassa. Pian kuitenkin selvisi, että suunnitelma oli täysin tuhoon tuomittu. Pikainen kurkistus sisälle ostoskeskukseen paljasti monen sadan metrin jonon kassalle, vaikka itse myyntitilassa ei juurikaan ketään ollut  enää shoppailemassa. 


Eikun lapset mukaan, nuorimmat toinen rattaisiin ja toinen Manducaan, ja suunta sekaan hulinaan. Suurinosa edullisista 5 euron pöydistä olivat tyhjiä, mutta kevään mallistoa oli reippaasti jäljellä. 


Siinä pöytiä selaillessa jonokin lyheni puoleen siitä mitä se oli kun saavuimme paikalle. Lisäksi täytyy kiittää hyvää päättelyäkykyään ottaa käteistä mukaan, sillä saimme maksettua ostokset vähän niinkuin jonon ohi suoraan myyjille.

Jouduin ostamaan kaksi, kun löysinkin oikeaa koko olevan
jumpsuitin tuon isomman jälkeen. Harmi :D
Hauskinta oli selitellä muille asiasta tietämättömille ihmisille tätä ostoshysteriaa. Satunnaiset ohikulkijat pällistelivät sisälle päin ja osa jopa uhkarohkeasti kävi vilkaisemassa myyntipöytiäkin. Mutta eipä kukaan viitsinyt jäädä jonottamaan siihen järkyttävän pitkään jonoon, missä ilmeisesti parhaimmat olivat jopa 2 tuntia. 

Esikoisen uusi asu Thaimaahan

Vessareissulla jutustelimme myös valokuvaajalle, joka oli saapunut kuvaamaan ostoskeskusta. Oli kuulemma ollut hyvin järkyttynyt kun oli päässyt todistamaan miten mammat juoksee pöytien kimppuun ovien avauduttua. 

No emmää nyt tiedä olisko näitä tarvittu…ja kuvan
ulkopuolelle jäi vielä sweatjacket yms.

 Äiti sai myös ekat meandinsa parin puseron ja yhden mekon muodossa. Olivat tosi kivannäköiset päällä, ja tuolla 10 euron hinnalla ne raski ostaakin!


Lopuksi siirryimme sitten meille nauttimaan leipomaani porkkanakakkua. Tai siis muut nautti, minä katselin vierestä. Mutta hyvää kuulemma oli!

10 kommenttia:

  1. Huh mikä ruuhka ollut siellä! Mutta ihania vaatteita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se jono kassalle oli kyllä tosiaan aivan järkyttävä! Ja paras osa siitä ruuhkasta (se alkuryntäys) jäi meiltä näkemättä. Huhu, kaikkea se lastenvaatehulluus teettää :D Olin kyllä ihan tyytyväinen ostoksiini, vaikka eihän tuo hinta varsinaisesti mitenkään "hullu" ollut, vain noin -50 %, paitsi niissä äidin vaatteissa jotain -80% :)

      Poista
  2. Noi jumpsuitit on ihanat..meillä oli pojalla se siili jumppis aikoinaan :)
    Tuolla -80% noita vaatteita raaskisin minäkin ostaa itselleni :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se siilijumppis on kyllä kans tosi ihana! Ostaessani tuon jumpsuitin ajattelin, että sehän on ihan täydellinen vaate lentokoneeseen :)

      Poista
  3. Ihania vaatteita :)

    Minäkin kävin sitten suoraan laivalta tänään! En voinut vastustaa sitä mielikuvaa, että jos vaikka jotain olisi vielä jäljellä :D - no eihän siellä enää juuri mitään ollut niitä vitosen, ei tietenkään, mutta muutamat yrmikset ostettiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi, arvasin ettet voi vastustaa kiusausta! :D Mutta suurinosa niistä vitosen vaatteista oli tosiaan myyty siinä ensiryntäyksessä, ettei niitä minullekaan asti riittänyt :/ Sain vain sweatshortsit Eliakselle sillä hintaa, ja sukat itselleni (mitkä oli muuten tosi hyvät!). Ja mikä isoin pettymys: EI OLLUT PIPOJA!!! :( :( (jotain mopsia vaan, yök!)

      Poista
    2. Hei mäkin ostin sukat itselleni, toivottavasti ei ihan hirveen isot, kun koko oli 37-39.. Olikohan samat, mustat ja kamelin väriset?

      Poista
    3. Samat sukat :) Harmittaa, etten ostanut useampia! Mulle ne ainakin oli ihan sopivat, mutta kyllähän ne venyy tietty aika paljon, että voi ne olla ihan hyvät pienempäänkin jalkaan :)

      Poista
  4. Hui, miikkariryysis! :D Enhän mie tiennyt, että tuollaisia tapahtumia edes on.

    Ihania ostoksia sait kyllä tehtyä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä tuo miikkarihulluus on ihan oma lajinsa :D Tuo Outlet oli vissiin nyt toista kertaa, ja minäkin olin ekaa kertaa mukana ellei lapsimessuja lasketa :)

      Kiitos!

      Poista