tiistai 9. heinäkuuta 2013

Ikiliikkuja

Meillä asuu ikiliikkuja! Tänään opittiin vihdoin kääntymään masulta selälle! Aivan ensimmäisen onnistumisen missasin, mutta kääntymiset numero 2-98 ehdin kyllä todistamaan vähän liiankin hyvin. Päivän ohjelmanumero onkin sujunut sitten vähän tähän malliin: E(lias) kääntyy, E suuttuu, äiti kääntää E:n selälleen, E kääntyy, E suuttuu, äiti kääntää E:n selälleen... ymmärsit varmaan yskän :) Normaalista poiketen ei tänään siis äiti saanut tehtyä juurikaan muuta, kuin suorittamaan edellä mainuttua kun ei sitterissä istuminenkaan oikein E:tä napannut. Tämä kääntyminen tuli muuten ihan puskista, koska aikaisemmin E:tä ei ole homma kiinnostanut pätkääkään enkä ole nähnyt minkäänlaista yritystäkään. Aikaisemmin on noin muuten liikuttu erinäisin tavoin, esim. selällä maatessa potkiskellut itseään eteenpäin muutamia metrejä ja samalla tyylillä pyörinyt napansa ympäri. 

Tämä on tämmöinen pikapäivitys hommien ohessa. Pitää mennä jatkamaan päivällä rästiin jääneitä, että pääse nukkumaankin! 

2 kommenttia:

  1. Tuotahan se on, toisen kääntöjuhtana ;) olemista, kunnes tajuaa itse miten kääntyä takaisin (koskahan sitä voi odottaa?). Ja aluksihan siinä mahallaan ei kauaa viihdytä, kun pitää päästä uudelleen kääntymään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mun puolesta voisi oppia vaikka heti kääntymään itse selälleen :) Taitaa vaan olla hiukan hankalampi taito, ja enemmän voimaa vaativa. Mä aloin jo panikoida, että kohtahan se lähtee jo liikenteeseen, ja sit viimeistään ois hyvä kasvattaa silmät selkäänkin!

      Poista