tiistai 4. joulukuuta 2012

Kaikenlaista löpinää (rv 30)

Hieman on helpotusta tuonut elämään tuo sovittu pelkopolikäynti. Paitsi, että tietysti nyt stressaa se miten minuun suhtaudutaan. Aika selkeät ajatukset itsellä on siitä, mitä aion siellä sanoa, mutta tottakai pelkään sitä että minua pidetään ihan hysteerisenä hörhönä. Parille ihmiselle olen puhunut tästä käynnistä, mutta muuten olen pitänyt asian itselläni. Kun toinen kommentti asiaan oli tietysti, että "kyllähän maailmaan syntyy koko ajan lapsia alakautta ja suurimmalle osalle ei mitään käy". Niin, se "suurin osa" -kohta tässä onkin se mikä häiritsee. Se ei todellakaan ole KAIKKI. Ja tällä  hetkellä ainakin tuntuu, ainoa syy miksi taipuisin alatiesynnytykseen on se ympäristön painostus. Ei todellakaan oma tahto. Onko se sitten meidän etumme mukaista tai järkevää?

Yleinen jaksaminen alkaa olla vähän kortilla. Lauantaina meillä oli firman pikkujoulut, ja pitihän sinne lähteä käymään, vaikka väsytti jo aika tavalla päivän touhujen jälkeen. Pitkästä aikaa valvoin yli puolen yön, ja sitä velkaa onkin sitten maksettu tässä monta päivää. Väsymys on aivan totaalisen ankaraa, ja eilinen päivä töissäkin meni kuin sumussa minuutteja laskien. Vielä olisi tämän viikon lisäksi 5 kokonaista työviikkoa jäljellä, mutta epäilen kyllä kovasti jaksanko loppuun asti pakertaa. Tuntuu kyllä, että on aivan eri asia olla raskaana 20-vuotiaana kuin kolmevitoset ylittäneenä... (vaikka mistäs minä tiedän :D). 

Uniongelmaan on tullut uusi ulottuvuus. Lääkäri kehotti vain makoilemaan sängyssä, vaikka unta ei saisikaan. Mutta nyt sitten on alkanut tulla paha olo vaakatasossa. Ei mitään oksennukseen asti ylttävää, mutta kyllä se tunne ylös ajaa. Ei vain pysty makoilemaan, vaan on pakko nousta ylös jaloittelemaan. Ja keskellä yötä kun pari tuntia hiihtelee ympäriinsä, niin aamulla kyllä nukuttaisi (jos siis enää saa unta).

Viime viikolla olin flunssan takia sairauslomalla. Edelleen kurkku on kipeä ja nuha vaivaa, mutta parempaan suuntaan ollaan onneksi menossa. Sairauslomalla sitä kuitenkin jaksoi touhuta jotain kodin eteenkin, joten teimme hieman pipareita ja askartelimme joulukortit. Kivaa touhua vaihteeksi <3
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti