torstai 26. syyskuuta 2013

Pomp de Lux syksy 2013

Siinäpä se nyt on!

Jännää, en enää muista mitä ostin :D
Olo kuin lapsella jouluna!

Lastenvaatekutsuista siis kyse, ja merkkinä Pomp de Lux. Aikaisempaa tuttavuutta minulla ei ollutkaan tähän kyseiseen merkkiin muuten kuin nimeltä mainiten. Vaikka varsinaisesti etukäteen netistä katsottuna en oikein innostunut kuin yhdestä tuotteesta (mikä ei sitten lähtenyt mukaan kun esikoinen ei kelpuuttanut), niin hyvin vaikeahan noilla kutsuilla on käydä ostamatta mitään. Ihan mun tyylisiä Pompin vaatteet ei kuitenkaan ole. Uskoin lupauksiin laadukkuudesta ja kestävyydestä, ja sille ne kyllä tuntuivatkin käsin hypistellessä. Saa nähdä, kovaan testiin ne päätyvätkin ainakin esikoisen kohdalla!


Esikoiselle parempaan pitoon oikealla oleva asu
Ohio PANTS ja Oxford SHIRT.
Vasemmalla jokapäiväiseen käyttöön
navyn väriset Salem PANTSit.
Tilasin myös vihreän Salem SPORTS JACKETin, mutta isoksi harmikseni jouduin reklamoimaan sen heti todella ala-arvoisesta olkasaumasta. Tykkäsin kovasti takin kapeasta mallista, ja vahvasta kankaasta. Toivottavasti kunnollinen tulee pian, jotta saamme asun käyttöön.

Kauden hittiväri "curry" ei oikein pääse oikealla sävyllä
esille kuvattuna tietokoneen ruudulle. Luonnossa tämä
ei ole ihan näin keltainen.

Äh, huomasin tuon ekan kuvan olevan totaalisen
epäonnistunut, joten otin kuvastosta paremman kuvan.
Vasen asukokonaisuus siis sama :)
Kuopukselle Tokyo Little SLEEPER ja
Vienna Little LS GRANDDAD -yökkärit.
Öö, miksihän minä kaksi yökkäriä olen tilannut?
Tuo kaksiosainen menee kyllä ihan päiväkäyttöön, oli yökkäri tai ei :)

Kangas tuntuukin ihan luksuksen pehmeälle.

Vaarinhousuissa sepaluksessa feikki nappilista

Lopuksi mun henkilökohtainen suosikki hiippahattu
harmaa Providence HELMET
Ehdottomasti paras ostos! Tää pitää kaulankin lämpimänä
ja näyttää pienen miehen päällä niin pusittavalle :)

Vasen jumpsuit on ihana! Miksiköhän en ostanut...?
Tytöillehän Pompilla on aivan valtavasti erilaisia ihania hameita ja tunikoita, joita varmasti olisin ostanut kaksin käsin, jos olisi ollut joku jolle ostaa :) Ja tässä olikin sitten varmaan viimeiset lastenvaateostokset piiiiiiiitkään aikaan (eihän kirppareita lasketa, eihän?), koska vaatteita on taas kaapit täynnä ja muutenkin putoaminen kodinhoidontuelle on tosi lähellä. 

No laitanpahan tähän kuitenkin näitä tyttöjen ihanuuksia:


Hempeitä ihanuuksia

Mulla oli joskus pienenä tuommoinen oikean puoleisen
oloinen "Pieni talo preerialla" mekko. Tykkäsin!

Nyppyfleece oli todella pehmeää

Nuo ekat puhvihousut on vaan jotenkin niin hellyttävät!

Mitä taas EN ostanut, mutta olisin kyllä HALUNNUT testata, oli Pompin toppavaatteet. Haalarit ja kaksiosaiset tekniset tuotteet olivat aika kivan näköisiä ja hypistellessä kestävän tuntuista. Hintakin oli suht edullinen. Ainoa mikä tökki, oli ulkovaatteiden synkät tummat värit. Niitähän niitä ostetaan, mutta miksei edes tämmöisellä muista erota haluavalla merkillä ole vähän iloisempaa tarjontaa värien suhteen. Olen tainnut jo ennenkin valittaa siitä, että Suomen talvi on ihan riittävän pimeä ilman mustia lasten ulkovaatteitakin. Minä ainakin haluan lapseni erottuvan pimeydestä mahdollisimman hyvin, ja mikäs sen parempi kuin kirkkaan oranssit tai limen väriset ulkovaatteet!

Vedenkestävyydeksi luvattiin 10 000 mm/cm2 niinkuin
kaikissa muissakin laadukkaissa merkeissä.


Isommille pojille

4 kommenttia:

  1. Voi että, ihana tosiaan tuo hiippahattu <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pipofriikkiä ei todellakaan tarvitse montaa kertaa ylipuhua ostamaan noin ihanaa pipoa <3 Vähän se on vielä iso, vaikka otin pienimmän koon. Toivottavasti se sopii edes jonakin talvena ;)

      Poista
  2. Mä oon kanssa ihastellut noita vaatteita parissa esittelytilaisuudessa, mutta en oo tilannut niiden järjettömien postikulujen takia :/ täytyis saada kimppatilaus, niin vois tilatakin :) on kyllä ihania noi vaatteet, ja hyviä valintoja oot tehnyt :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi nämä kutsut oli tuossa naapurissa ja kadun rouvien kanssa tilattiin kimpassa ilman postikuluja :) Mäkin ensin kauhistelin niitä postikuluja, ja varmasti olisi jäänyt tilaamatta jos ei olisi kimppaa saatu aikaiseksi!

      Poista